Individul din Frumosu care și-a bătut cu cruzime fiul de șapte ani, reținut VIDEO

Individul din Frumosu care și-a bătut cu cruzime fiul de șapte ani, reținut.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Suceava. Acesta a fost filmat în timp ce îl izbește pe băiat de pământ și îl lovește de mai multe ori cu o bucată de lemn. Agresiunea a avut loc în fața mamei minorului, care a asistat pasivă la întreaga scenă.

Astfel, în cursul zilei de luni, polițiștii Postului de Poliție Frumosu au fost solicitați de către lucrătorii DGASPC Suceava pentru a-i însoți la domiciliul unui bărbat din comuna Frumosu pentru a desfășura activități specifice în cadrul unor verificări privind rele tratamente aplicate de către acesta copiilor săi.

Au fost obținute date cu privire la faptul că în cursul lunii ianuarie 2021, individul respectiv respectiv ar fi agresat pe unul dintre copiii săi în vârstă de șapte ani.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru violență în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violențe chiar dacă mama minorilor a negat agresiunea și a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal.

Cei patru minori aflați la domiciliu (minorul agresat și alți trei frați) au fost preluați împreună cu mama acestora și trasportați la un Centru de primire în regim de urgență.

În cursul zilei de marți, polițiștii au continuat cercetările în cadrul dosarului penal și au intrat în posesia unor imagini video care surprind agresiunea.

Agresorul în vârstă de 48 de ani a fost reținut de polițiști și condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Ulterior individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Prin ordonanţa emisă la data de 10 februarie, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, față de individ.

Potrivit anchetatorilor, la data de 14 ianuarie, bărbatul se afla la domiciliu împreună cu toți membrii familiei, împrejurări în care, i-a solicitat minorului M. A. T. să rezolve niște exerciții pe care le avea ca temă pentru acasă. Minorul a întâmpinat dificultăți în rezolvarea exercițiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forța brațelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână și folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor și al membrelor, cauzându-i acestuia suferințe fizice.

La desfășurarea acestui eveniment au asistat toți membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresați și ei la rândul lor. O parte din eveniment a fost surprinsă prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeași cameră, de către minorul M. D. B..

Ulterior, filmarea în cauză a ajuns la alți membri ai familiei, precum și la reprezentanți ai Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Frumosu, cei din urmă sesizând organele de poliție competente. Ca măsură de protecție a membrilor familiei a fost dispusă măsura instituționalizării acestora în Centrul Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu agresorul.

Citește și:https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/individ-din-frumosu-filmat-in-timp-ce-isi-bate-cu-cruzime-fiul-de-sapte-ani/21979/

Citește și:

top citite:

Ultimile știri