Două trenuri cu pasageri blocate după ce calea ferată a fost acoperită cu aluviuni, la Pojorâta VIDEO

Două trenuri cu pasageri blocate după ce calea ferată a fost acoperită cu aluviuni, la Pojorâta

Două trenuri călători IR cu numerele 1832 Galați – Cluj și 1830 Cluj – Galați au fost blocate în urma unor aluviuni care au afectat infrastructura feroviară în zona Pojorata, la limita cu comuna Sadova.

Trenul IR 1830 a fost dirijat în condiții de siguranță în Gara din comuna Sadova (150 persoane).

Pentru trenul IR 1832, cu 4 vagoane, aproximativ 250 călători, blocat ca urmare a aluviunilor care au afectat locomotiva și primul vagon, s-au dispus următoarele măsuri: a fost alocată o locomotiva care a preluat ultimele 3 vagoane in care au fost relocați toți călătorii, acestea fiind redirecționate in Gara din comuna Pojorata.

La fata locului se acționează cu o autospecială de prima intervenție și comandă, un ATPVM, două Microbuze ISU, două ambulanțe SAJ, lucrători CFR, lucrători de la Direcția Silvică, SVSU Pojorata și SVSU Sadova.

Niciun călător nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La acest moment se lucrează pentru degajarea aluviunilor si punerea in circuit a locomotivei si vagonului afectat. Pentru relocarea călătorilor s-a luat în calcul de către CFR Călători punerea la dispoziție a unui număr de trei autocare de transport de capacitate mare.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri