„Let’s Do It, România!” invită sucevenii pe 21 septembrie, la Ziua de Curățenie Națională

„Let’s Do It, România!” invită sucevenii pe 21 septembrie, la Ziua de Curățenie Națională

Asociația BIOSILVA în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina vă invită să susțineți și să participați pe 21 septembrie la Ziua de Curățenie Națională din județul Suceava.

Anul acesta, campania „Let’s Do It România” este susținută în județul Suceava de un număr de peste 20938 de voluntari și promovată de mai multe ONG-uri, instituții publice, primării, școli și își propune să atragă un număr mare de voluntari. Sunt așteptați să participe școlari și preșcolari însoțiți de profesori și educatori, studenți, cadre didactice, personalul din instituțiile publice locale și județene, persoane din mediul privat și locuitori din toate localitățile județului Suceava. Campania este promovată ca eveniment pe pagina de facebook ”Let’s Do It Suceava” https://web.facebook.com/LetsDoItSuceava/. Pe această pagină vor fi anunțate locațiile de întâlnire pentru voluntari, persoanele de contact pentru fiecare localitate și zonele unde vor fi colectate deșeuri.

Let’s Do It, Romania! organizează cea de-a XI-a ediție a Zilei de Curățenie Națională care va avea loc anul acesta pe 21 septembrie. Și în acest an, România se alătură altor 198 de țări în efortul comun de a reduce deșeurile și de a promova o lume mai curată.

„Pe 16 septembrie 2009, am lansat Let’s Do It, Romania! și am invitat toți locuitorii României să ni se alăture pentru a curăța deșeurile din natură. Cincisprezece ani mai târziu, după mii de acțiuni de ecologizare și cu peste 2.4 milioane de voluntari care ne-au ajutat să ne scriem povestea, vă invităm să participați din nou în această zi de curățenie națională, împreună cu 198 de țări din întreaga lume. Doar împreună arătăm că puterea comunității poate schimba lumea!” a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!

Partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Administrația Națională Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Referitor la modul de desfășurare al campaniei în data de 21 septembrie, distribuirea sacilor menajeri și mănuși se va face în funcție de numărul de voluntari estimat în documentele transmise de instituția dumneavoastră, la sediul Asociației Biosilva din Suceava, strada Zamca nr.17 între orele 11.00 – 16.00. Tot atunci veți fi informați cu privire la modul de organizare a campaniei de ecologizare din ziua de sâmbătă, 21 septembrie.

Toți voluntarii înscriși la campania de ecologizare Let’s Do It România vor primi diplome de participare, iar cadrele didactice vor primi adeverințe ca semn de recunoaștere a implicării și participării acestora la ziua națională de curățenie.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri