Bucovina MediaActualitate203 suceveni au fost sancționați în doar 24 de ore cu...

203 suceveni au fost sancționați în doar 24 de ore cu 575.500 lei pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor

Echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi au efectuat verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. La aceste acțiuni au participat 334 polițiști, 123 polițiști locali, 16 militari MApN și 102 jandarmi.

Verificările au vizat 4054 de persoane aflate în autoizolare/ carantină și 102 unități economice. Au fost aplícate 203 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare totală de 575.500 lei.

A fost identificată o persoană care nu a respectat măsura izolării, motiv pentru care această a fost carantinată pentru o perioadă de 14 zile.

Vă reamintim că este obligatorie purtarea mijloacelor de protecție ale gurii și nasului, de către toate categoriile de persoane indiferent de simptomatologie, în mijloacele de transport în común și în toate zonele și spațiile publice din interiorul zonei carantinate.

Acest lucru este absolut necesar pentru siguranța dumneavoastră și al celorlalți deoarece purtarea măștii sau a altor mijloace de protecție (eșarfe, fulare etc) împiedică răspândirea particulelor atunci când vorbim, tușim sau strănutăm, limitându-se astfel răspândirea virusului în comunitate și constituind o măsură suplimentară care vine în sprijinul nostru al tuturor pentru a ne proteja și a-i proteja pe ceilalți.

În cazul măștilor confecționate în casă, acestea trebuie spălate la o temperatură ridicată și obligatoriu călcate după fiecare utilizare.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI