A fost finalizat proiectul cu finanțare europeană pentru „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava”

AcasăAdministratieA fost finalizat proiectul cu finanțare europeană pentru "Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin...

A fost finalizat proiectul cu finanțare europeană pentru „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava”.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Potrivit edilului, a fost renovată clădirea microfabricii, s-au montat dotările, s-a finalizat sala de amfiteatru de 190 locuri.

Au fost înlocuite integral instalațiile electrice, termice și sanitare, s-a reparat acoperișul prin înlocuirea învelitorii, s-au refăcut integral finisajele și tâmplăria interioară și exterioară.

Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 1.300.000 euro.

„Sunt convins că aici în perioada următoare va fi calificată forță de muncă, în regim de învățământ dual, pentru industria alimentară”, a declarat Ion Lungu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite