A petrecut împreună cu o tânără și a rămas fără 950 de euro și telefonul mobil

Stire din :

A petrecut împreună cu o tânără și a rămas fără 950 de euro și telefonul mobil

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei ora 16.30, la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei s-a prezentat un bărbat de 51 ani, din comuna Poiana Stampei, care a sesizat că o femeia i-a sustras suma de 950 euro și un telefon mobil.

Polițiștii au stabilit că în data de 21 aprilie, în jurul orei 15.00, bărbatul s-a deplasat la o unitate bancară din Vatra Dornei de unde a ridicat suma de 1000 de euro, după care s-a deplasat la un bar de pe strada Schitului din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 18.30 împreună cu o persoană de sex feminin pe care nu o cunoștea.

Ulterior, s-au deplasat împreună la un imobil situat pe strada Miriștei din localitate unde au mai stat o perioadă de timp, după care acesta a plecat spre domicilul său. Ajuns la locuința sa din comuna Poiana Stampei, bărbatul a constatat lipsa sumei de 950 euro și a unui telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate, în data de 22 aprilie s-a stabilit că autor al furtului o tânără de 26 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

În urma activităților investigativ-operative întreprinse de lucrătorii din cadrul acestei subunități de poliție în colaborare cu lucrătorii din cadrul Politiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, tânăra a fost identificată în cursul zilei de sâmbătă pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Asupra femeii, polițiștii au găsit suma de 2.550 de lei.

Tânăra a fost condusă la sediul Politiei Municipiului Vatra Dornei, iar în urma audierii a recunoscut furtul comis. S-a procedat la ridicarea sumei de bani care a fost găsită asupra sa, urmând a fi restituită persoanei vătămate.

Oamenii legii efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :