Accident provocat de un tânăr de 22 de ani care s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini și de o șoferiță care a schimbat direcția de mers fără să se asigure

AcasăEvenimentAccident provocat de un tânăr de 22 de ani care s-a angajat...

Accident provocat de un tânăr de 22 de ani care s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini și de o șoferiță care a schimbat direcția de mers fără să se asigure.

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu o victimă pe DN 2H în apropiere de localitatea Bădeuți.

S-a stabilit că la data de 29 aprilie, în jurul orelor 13.00, un tânăr în vârstă de 22 ani, din orașul Milișăuți, a condus autoturismul pe DN 2H, în afara localității Bădeuți, din direcția municipiului Rădăuți către comuna Bădeuți, s-a angajat în depășirea mai multor autovehicule care se deplasau în aceeași direcție de mers, dar a fost surprins de pătrunderea pe sensul său de mers a unui autoturism care a schimbat direcția de mers spre stânga, neasigurându-se corespunzător, conducătoarea auto a acestuia, dorind să pătrundă pe o stradă lăturalnică.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate și vătămarea corporală a conducătoarei auto.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i s-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilometru din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite