Accident rutier cu două persoane rănite pe raza comunei Baia FOTO

AcasăEvenimentAccident rutier cu două persoane rănite pe raza comunei Baia FOTO

Accident rutier cu două persoane rănite pe raza comunei Baia, duminică seară.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.


În evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule, din care au rezultat două victime, conștiente și cooperante, monitorizate de echipajele medicale trimise la fața locului.

Ambele persoane (un bărbat și o femeie) monitorizate de către ambulanțe, au fost transportate la spital.

Un bărbat din comuna Baia, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209 H, din localitatea Baia, din direcția centru Baia către Sasca Mică, în intersecție cu str. Iazului, nu a păstrat o distanță suficientă în mers în spatele autoutilitarei, condusă de o femeie din com. Baia, care a frânat pentru efectuarea unui viraj la stânga pe str. Iazului, intrând în coliziune față – spate cu aceasta.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism, care era parcat pe DJ 209H, în afara carosabilului, pe partea stângă a drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Fălticeni.

 Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

           Vinovat de producerea accidentului se face numitul Iftimie Liviu, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped de art. 196 alin. 2 – 4 din C.P..

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite