Accident rutier cu o persoană rănită la Horodnic de Jos

AcasăEvenimentAccident rutier cu o persoană rănită la Horodnic de Jos

Accident rutier cu o persoană rănită la Horodnic de Jos

La data de 31 martie, în jurul orei 17.00, un bărbat din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul pe DC46, în interiorul comunei Horodnic de Jos, la un moment dat ajungând în dreptul intersecției cu DC46B, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de drum, ocazie cu care a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului său de deplasare, intrând în coliziune cu stâlpul gardului unui imobil.

În autoturism se mai aflau trei persoane.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea coroprală a unei femei din Sucevița, pasageră pe bancheta din spate din autoturism. Vicitma a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite