Accident rutier provocat de o șoferiță care a vrut să întoarcă pe linie continuă

Stire din :

Accident rutier provocat de o șoferiță care a vrut să întoarcă pe linie continuă

Vineri seară, în jurul orei 21.20, un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Straja, se deplasa cu autoturismul pe strada Ștefan cel Mare, pe direcția Vicovu de Jos spre Putna, iar în dreptul bisericii penticostale, o femeie în vârstă de 54 de ani, din orașul Vicovu de Sus, se afla la volanul autoturismului, staționat pe partea dreapta în afara carosabilului.

În momentul în care femeia s-a pus în mișcare cu intenția de a întoarce autoturismul peste marcajul longitudinal continuu simplu nu i-a acordat prioritate la plecarea de pe loc tânărului de 21 de ani și a încalcat marcajul longitudinal continuu pentru a întoarce autoturismul, moment în care tânărul nu a mai avut timp suficient pentru a frâna și a intrat în coliziune cu mașina femeii.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Femeia de 54 de ani a fost preluată de un echipaj SAJ și a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ulterior, la Spitalul Municipal Rădăuți a ajuns și o minoră, pasageră în autoturismul condus de către femeia de 54 de ani (mama sa), pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Ulterior, celor doi li s-au recoltat probe de sânge la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :