Acțiune de ecologizare sâmbătă în județul Suceava

Acțiune de ecologizare sâmbătă în județul Suceava

Asociația BIOSILVA, în parteneriat cu Asociația Institutul Bucovina, se alătură și în acest an mișcării sociale Let’s Do It Romania.

La nivelul județului Suceava, coordonatorul campaniei este Florin Grădinariu – președintele Asociației BIOSILVA.

Organizatorii Zilei de Curățenie Națională, programată sâmbătă, 17 septembrie, ora 10:00, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava, lansează un apel către voluntarii dornici să se implice în noua ediție a acestui proiect, prin completarea formularului disponibil la adresa https://membership.letsdoitromania.ro/. Ediția 2021 a evenimentului a reunit peste 13.000 de participanți din comunitățile sucevene, uniți pentru un scop comun: o planetă mai curată și mai puțin poluată. Pe parcursul acțiunii, grupurile de voluntari s-au deplasat în mai multe zone din marile orașe și localitățile limitrofe, colectând, în saci menajeri, tone de deșeuri aruncate la întâmplare în natură.

Potrivit Asociației Let’s Do It Romania, proiectul este susținut în acest an de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Apele Române și Romsilva. Tradiția organizatorică se află de această dată la ediția cu numărul 13, existând peste 190 de țări din întreaga lume, care s-au alăturat mișcării în ultimul deceniu. În Suceava, campania de ecologizare este reprezentată și în mediul online, pe pagina de Facebook Let’s Do It Suceava.

Toți voluntarii înscriși în campania de ecologizare Let’s Do It Romania vor primi diplome de participare, iar cadrele didactice adeverințe, în semn de recunoștință pentru implicarea și participarea acestora la Ziua Națională de Curățenie.

Pentru mai multe informații legate de această inițiativă, persoana de contact din cadrul Asociației Institutul Bucovina este Daniel Lungu – coordonator voluntari, tel: 0755.816.926, e-mail: [email protected].

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: