Acțiuni ale polițiștilor la Rădăuți și Vicovu de Sus

Acțiuni ale polițiștilor la Rădăuți și Vicovu de Sus.

Serviciul Rutier din cadrul I.P.J. Suceava, împreună cu F.R. Vicovu de Sus, F.R. Rădăuţi şi lucrători din cadrul S.O.P., S.I.C.E., S.I.C. şi S.A.S., au desfăşurat acţiuni reactiv-preventive în zona de competenţă a Poliţiei municipiului Rădăuţi şi Poliţiei oraşului Vicovu de Sus.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 57 sancțiuni contravenționale în valoare de 27.425 lei, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de vineri, polițiști din cadrul SICE și ai Poliției orașului Vicovu de Sus, au desfăşurat o acţiune de verificare a legalității modului de transportare/comercializare a materialului lemnos în zona municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus.

„Acţiunea a vizat agenţii economici de pe municipiul Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus, despre care se deţineau date că săvârşesc ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În cadrul acțiunii au fost verificate 13 societăți economice și constatate 18 contravenții la LG 12/1990R în valoare totală de 35.000 lei .

De asemenea în cadrul acțiunii au fost confiscate bunuri în valoare de 1.050 lei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră