Adolescent lovit de o mașină pe trecerea de pietoni VIDEO

AcasăEvenimentAdolescent lovit de o mașină pe trecerea de pietoni VIDEO

Adolescent lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Accidentul rutier a avut loc joi dimineață pe una dintre trecerile de pietoni din zona Bibliotecei ”I.G. Sbiera”, din centrul municipiului Suceava.

Pe imaginile surprinse de camerele video din zonă se vede că victima se angajează în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului și este accidentată de un autoturism. Din fericire impactul nu a fost unul puternic și adolescentul s-a ridicat singur de pe carosabil, continuându-și drumul spre școală. Ajuns la unitatea școlară, băiatul a povestit cele întâmplate și profesorii au sunat la 112.

O femeie în vârstă de 49 ani, din sat Lisaura, comuna Ipotești, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Mitropoliei din mun. Suceava, în proximitatea intersecției cu str. Ana Ipătescu, a surprins și accidentat ușor un tânăr în vârstă de 17 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal pe culoarea verde a semaforului electric.

În urma evenimentului, conducătoarea auto a discutat cu minorul care a declarat că nu a suferit leziuni.

Ulterior, după sesizarea evenimentului rutier, minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind rănit ușor.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite