Angajări fără concurs la ISU Suceava. Vezi ce posturi sunt disponibile

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina al județului Suceava angajează pe perioadă determinată, fără concurs, pompieri militari.

„Ai fost vreodată curios despre cum e să fii pompier salvator, dar nu ai avut curajul să te înscrii la o școală de specialitate? Ești un șofer bun, deții categoriile B și C de permis și ți-ai dorit dintotdeauna să conduci o autospecială de pompieri?

Acum ai posibilitatea să vezi cum e să fii pompier militar și ce simți atunci când mergi să salvezi vieți sau bunurile unor familii!

În perioada 09-13.09.2020, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, organizează selecția în vederea ocupării a unor posturi de execuție vacante (de subofițeri operativi principali și de conducători auto), cu încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, în baza prevederilor art. 21 din Legea 136/2020.

Dacă te-am făcut curios și dorești să afli mai multe detalii legate de condițiile de angajare și modul de depunere a dosarelor de înscriere, te invităm să accesezi link-ul de mai jos: http://pompierisv.ro/?f=domenii/anuntconcurs.html

A T E N Ț I E !!
Pentru constituirea dosarului de recrutare, în vederea participării la selecția pentru ocuparea postului vacant, candidatul trebuie să transmită, exclusiv în format electronic (începând din data de 09.09.2020, până în data de 13.09.2020, ora 15:00), printr-un singur mesaj, la adresa de e-mail [email protected], documentele solicitate în ANUNȚ, completate OLOGRAF, scanate în format PDF”, este mesajul transmis de ISU Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră