Autotren scăpat de sub control pe centura ocolitoare a municipiului Suceava FOTO

Stire din :

Autotren scăpat de sub control pe centura ocolitoare a municipiului Suceava (segmentul Fălticeni-Sf Ilie), joi după-amiază.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Conducătorul autotrenului în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost preluat de ambulanța SMURD TIM și a fost transportat la spital.

Up date:

În timp ce conducea ansamblul format din autoutilitară și semiremorcă pe VO2P, dinspre municipiul Fălticeni spre localitatea Moara, un bărbat de 41 de ani din județul Argeș a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu parapetul din partea stângă a părții carosabile.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 41 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Tirul nu era încărcat.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :