Bărbat cu sindron down, dat dispărut

AcasăLocaleVatra DorneiBărbat cu sindron down, dat dispărut

Bărbat cu sindron down, dat dispărut

Update:

În dimineața zilei de 29 aprilie au fost continuate căutările cu efective mărite în zona unde s-a semnalat dispariția, precum și în zonele limitrofe.

Având în vedere condițiile dispariției, precum și faptul că zona în care au fost desfășurate căutările se întinde pe o suprafață vastă, greu accesibilă, împădurită, au fost angrenate următoarele forțe: toți lucrătorii disponibili din cadrul Poliției mun. Vatra Dornei; doi lucrători din cadrul Serviciului Investigații Criminale; lucrători din cadrul Serviciului Salvamont Vatra Dornei;lucrători din cadrul Detașamentul de Jandarmi Vatra Dornei; lucrători din cadrul Detașamentul de pompieri Vatra Dornei; reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei și voluntari și membrii ai Asociației „Bucovina offroad”.

De asemenea la căutări a fost folosit câinele polițist „Coh” din cadrul Poliției municipiului Rădăuți.

Au fost constituite echipe de căutare dispuse în zona Dealu Negru a municipului Vatra Dornei, care au acoperit o suprafață de circa 35 hectare de teren și pădure.

În cadrul activităților de căutare au fost efectuate investigații și s-a procedat la scotocirea și verificarea fânarelor, clădirilor abandonate, a puțurilor și fântânilor din zonă.

Cu ocazia desfășurării activității de căutare câinele de serviciu Coh condus de către un agent de poliție a îndrumat echipa de căutări pe traseul urmat de către persoana dispărută.

Ca urmare a activităților de căutare efectuate, persoana în cauză a fost identificată de către polițiști și voluntari din cadrul Asociației Bucovina Offroad pe un drum forestier, la o distanță de circa 15 – 20 km față de locul de domiciliu, respectiv pe raza comunei Șaru Dornei. Aceasta a fost evaluată din punct de vedere medical, nefiind necesare intervenții specifice.

Știre inițială:

Polițiștii desfășoară verificări și căutări în vederea identificării lui Badiu Bogdan Daniel, de 38 ani, din municipiul Vatra Dornei, care la data de 28 aprilie, în jurul orei 11.00 a plecat de la locuința de domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime cca. 1,50 m, greutate 65 kg, ochi căprui, păr șaten.

La momentul dispariției purta pantaloni negri, hanorac gri și pantofi sport verzi.

Bărbatul este diagnosticat medical cu sindrom Down.

„În cazul în care vedeți persoana căutată sau dețineți date cu privire la aceasta, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să apelați SNUAU 112”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite