Bărbat reținut de polițiști după ce a incendiat locuința comună a familiei

Stire din :

Bărbat reținut de polițiști după ce a incendiat locuința comună a familiei

În seara zilei de 14 martie, ora 18:30, polițiștii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din satul Dumbrăveni, că la un imobil a izbucnit un incendiu.

Imobilul se află în com/sat Dumbrăveni, iar acesta nu era locuit de nicio persoană.

Incendiul a fost localizat și stins de către echipajele de pompieri prezente la fața locului.

Din discuțiile purtate cu martorii și din probatoriul administrat a reieșit faptul că proprietariul imobilului, un bărbat de 38 ani a incendiat locuința și a plecat de la fața locului.

De urgență s-a procedat la identificarea persoanei în cauză, iar acesta a fost depistat pe DN 29 Dumbrăveni într-o stație de transport în comun cu intenția de a pleca în comuna Sadova, unde locuiește efectiv.

Bărbatul a fost audiat și s-a stabilit că a dat foc intenționat unui corp de mobilier din locuință, cu un chibrit, pe motiv că nu este de acord să facă partaj cu fosta concubină care momentan locuiește pe raza comuna Ipotești.

În incendiu au ars articole de mobilier și tavanul încăperii unde s-a manifestat incendiu și s-au degradat pereții interiori, geamurile locuinței și mobilierul.

Lucrătorii din cadrul I.S.U Suceava au stabilit ca sursă probabilă de aprindere flacăra (chibrit) iar împrejurarea determinantă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Față de bărbatul de 38 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale, fiind emisă și ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de ”distrugere”(prin incendiere).

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :