Bucăți de lemn căzute dintr-o autoutilitară în mers

AcasăEvenimentBucăți de lemn căzute dintr-o autoutilitară în mers

Bucăți de lemn căzute dintr-o autoutilitară în mers

Vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au constatat că pe DN 17 A din comuna Sadova, se deplasează o autoutilitară din care cad bucăți de lemn, punându-se în pericol ceilalți participanți la trafic.

Astfel, șoferul de 39 ani, a transportat cu autoutilitara pe DN 17 A din comuna Sadova, resturi materiale lemnos esență rășinoase pentru care nu a putut prezenta pentru control documentele specifice de transport. De asemenea, întrucât încărcătura nu era asigurată corespunzător, parte din materialul lemnos a căzut pe carosabil, punând în pericol ceilalți participanți la trafic.

S-a procedat la interogarea aplicațiilor SUMAL INSPECTORUL PĂDURII și SUMAL 2.0, ocazie cu care s-a constatat că pentru materialul lemnos transportat nu există aviz de însoțire.

În continuare, autoutilitara a fost condusă la Atelierul de Producție Sadova, unde materialul lemnos transportat a fost inventariat, rezultând cantitatea de 1,08 m.c. deșeuri material lemnos esență rășinoase și un prejudiciu de 167 lei.

Totodată, aceeași cantitate de material lemnos a fost confiscată și predată în custodia personalului silvic din cadrul O.S. Pojorâta.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite