Bulevardul 1 Mai se redeschide astăzi circulației rutiere și pietonale, începând cu ora 18:00. Pe strada Scurtă se vor aplică în continuare restricții

AcasăActualBulevardul 1 Mai se redeschide astăzi circulației rutiere și pietonale, începând cu...

Prefectura Suceava a anunțat că începând de astăzi, 05.05.2020, ora 18.00, își încetează, parțial, aplicativitatea restricțiile temporare ale circulației rutiere, respectiv pietonale pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Calea Obcinelor cu Bdul. 1 Mai și intersecția str. Universității cu Bdul. 1 Mai, în zona Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, emisă ca urmare a consultării punctelor de vedere transmise de Direcția de Sănătate Publică Suceava și Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, art. 6. din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 9 din data de 05.04.2020 pentru stabilirea unor măsuri obligatorii de prevenție a răspândirii riscului epidemiologic generat de noul Coronavirus se modifică și va avea următorul conținut:

Începând cu data de 06.05.2020 se va restricționa temporar circulația autovehiculelor în zona Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după cum urmează:

– Traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu bd. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/ domiciliul/ reședința în această zonă. Intrarea respectiv ieșirea riveranilor se va efectua obligatoriu prin str. Zorilor.

(2) Începând cu data de 06.05.2020 se va restricționa temporar traficul pietonal în zona Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, după cum urmează:

Traficul pietonal va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu Bdul. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția angajaților instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/ domiciliul/ reședința în această zonă, persoanelor care se prezintă cu urgențe medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceavași aparținătorii care aduc pachete pentru pacienții internați în cadrul spitalului anterior menționat, exclusiv în intervalul 11.00- 13.00.”

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite