Bursa specializată pentru refugiate din Ucraina, organizată la Suceava

AJOFM Suceava, în parteneriat și la solicitarea Centrului de Urgențe Sociale Suceava al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, organizează vineri, 11 noiembrie, incepând cu ora 10, Bursa specializată pentru refugiate din Ucraina, la sediul solicitantului din str. Zamcei nr. 17 (în zona Lidl Zamca).

Centrul de Urgențe Sociale Suceava al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina a selectat 33 de persoane refugiate, motivate sa găsească un loc de muncă în sfera lor de competențe, dar și să învețe noi meserii, pentru a-și crește copiii în România.

Persoanele selectate au studii superioare în economie, inginerie, imobiliare, educație, medicină și calificări în domeniile cosmetică, vânzări, design, brutar, programator. Alături de acestea, vor fi prezenți refugiați cu diferite calificări, înregistrați în evidenta AJOFM Suceava.

Angajatorii interesați în recrutarea de personal vor trimite formularul atașat la email [email protected] sau ne pot contacta la telefon 0786290204, 0230523279, pentru a înregistra participarea la bursă.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: