Butelii cu freon descoperite într-un microbuz

Stire din :

Butelii cu freon descoperite într-un microbuz

Duminică, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în România, o femeie în vârstă de 34 de ani, cu dublă cetățenie – română și ucraineană, conducând un microbuz marca Mercedes-Benz înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia efectuării unui control amănunțit, în bagajele personale au fost descoperite ascunse 80 pachete de țigări, iar după bancheta din spate patru recipiente cu agent refrigerant (freon) pentru care conducătoarea auto nu a putut prezenta documente justificative

Recipientele cu freon, în valoare totală de 11.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Țigările în valoare de 140 lei au fost confiscate, femeia fiind sancționată contravențional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră au întocmit femeii dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la contrabandă calificată și transport și tranzit de substanțe și preparate periculoase.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :