Casă distrusă de incendiu, la Colacu FOTO

Casă distrusă de incendiu, în satul Colacu, comuna Fundu Moldovei, joi după-amiază.

Militarii Detașamentului Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat etajul, mansarda și acoperișul unei case de locuit cu pericol de propagare la întreaga construcție și la fondul forestier din proximitate.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, mansarda din lemn (necompartimentată) pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați precum și plafonul și pereții etajului pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. S-au degradat elemente de mobilier, electrocasnice, materiale textile și elemente de tâmplărie din lemn și PVC.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 17.00, iar pompierii au salvat restul construcției și fondul forestier din proximitate.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: