Cea de-a VI-a ediție a Concursului Național „Comunicăm prin gest, culoare și mișcare” la Liceul Tehnologic Special Bivolărie

Stire din :

În perioada 4-7 mai va avea loc la Liceul Tehnologic Special Bivolărie cea de-a VI-a ediție a Concursului Național „Comunicăm prin gest, culoare și mișcare”. Evenimentul va fi unul de amploare, la care vor participa 11 din cele 13 școli pentru deficienți de auz din România și va cuprinde următoarele probe: pantomimă, arte plastice, triatlon și fotbal mixt.

Concursul este cuprins în Calendarul Activităților Educative Naționale, este cofinanțat de Ministerul Educației, are ca parteneri Consiliul Județean Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

„Estimăm un impact educativ deosebit asupra grupului țintă care este format din elevii din ciclurile primar și gimnazial de la școlile de profil din țară, prin stimularea participării acestora la activități educative extrașcolare și extracurriculare de nivel național”, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic Special Bivolărie .

Pe lânga probele de concurs, în cele două zile de competiții vor fi organizate diferite ateliere tematice, cum ar fi: pictură pe față, ritm și percuție corporală, trasee cu surprize, foc de tabără, discotecă în aer liber.

Încheierea concursului și festivitatea de premiere se vor desfășura într-un cadru festiv în seara zilei de 6 mai, toate aceastea fiind încununate de o cină festivă pregătită de executive chef Bogdan Cîmpanu și invitații săi.

Conducerea Liceului Tehnologic Special Bivolărie adresează calde mulțumiri tuturor celor care contribuie la succesul acestui eveniment de tradiție al școlii.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :