Cod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină pentru mai mule localități din județul Suceava

AcasăActualCod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină pentru mai mule localități...

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri după-amiază, două avertizări nowcasting cod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină pentru mai multe localități din județul Suceava.

Prima avertizare este valabilă de la ora 16.05 până la ora 17.00 și vizează următoarele localități: Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Stulpicani, Vama, Ostra, Frumosu, Pojorâta, Crucea, Sadova și zona de munte de peste cota 1800 m.

Potrivit meteorologilor se vor semnala: grindină de dimensiuni mici și medii, averse ce vor depăși 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie.


A doua avertizare este valabilă de la ora 16.30 până la ora 17.30 și vizează următoarele localități: Gura Humorului, Frasin, Păltinoasa, Moldovița, Vatra Moldoviței, Cacica, Frumosu, Mănăstirea Humorului, Pârteștii de Jos, Solca, Botoșana, Comănești și Poieni-Solca.

Se vor semnala: grindină de dimensiuni mici și medii, averse ce vor depăși 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie.


Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite