vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăActualCod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină pentru mai mule localități...

Cod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină pentru mai mule localități din județul Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri după-amiază, două avertizări nowcasting cod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină pentru mai multe localități din județul Suceava.

Prima avertizare este valabilă de la ora 16.05 până la ora 17.00 și vizează următoarele localități: Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Stulpicani, Vama, Ostra, Frumosu, Pojorâta, Crucea, Sadova și zona de munte de peste cota 1800 m.

Potrivit meteorologilor se vor semnala: grindină de dimensiuni mici și medii, averse ce vor depăși 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie.


A doua avertizare este valabilă de la ora 16.30 până la ora 17.30 și vizează următoarele localități: Gura Humorului, Frasin, Păltinoasa, Moldovița, Vatra Moldoviței, Cacica, Frumosu, Mănăstirea Humorului, Pârteștii de Jos, Solca, Botoșana, Comănești și Poieni-Solca.

Se vor semnala: grindină de dimensiuni mici și medii, averse ce vor depăși 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie.


Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: