Crimă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr l-a ucis pe concubinul mamei sale

Stire din :

Crimă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr l-a ucis pe concubinul mamei sale.

Sâmbătă după-amiază, lucrătorii Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie, din localitate, că în timp ce se afla la domiciliul din municipiul Câmpulung Moldovenesc, fiul ei în vârstă de 22 ani, i-a aplicat lovituri cu un topor în zona capului concubinului său, în vârstă de 65 ani, din aceeași localitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat bărbatul de 65 de ani în stare de incoștiență. Totodată, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Oamenii legii au stabilit că, victima avea o relație de concubinaj cu femeia din Câmpulung Moldovenesc, cei doi locuind împreună cu fiii majori ai acesteia dintr-o altă căsnicie.

Sâmbătă, în jurul orelor 16.00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, între tânărul de 22 de ani și concubinul mamei sale a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tânărul i-a aplicat celui din urmă mai multe lovituri de topor în zona capului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de omor prin raportare la violență în familie.

Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava urmând ca în cursul zilei de duminică să fie să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :