Cum s-a produs accidentul de la Vicovu de Sus. Un autoturism s-a izbit într-un copac, apoi a luat foc. Șoferul a fost grav rănit FOTO

Cum s-a produs accidentul de la Vicovu de Sus. Un autoturism s-a izbit într-un copac, apoi a luat foc. Șoferul a fost grav rănit

La data de 11 octombrie, în jurul orei 00.00, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din orașul Vicovu de Sus, conducea autoturismul, pe strada Calea Bucovinei, pe raza orașului Vicovu de Sus, pe direcția Straja – Vicovu de Jos, (DJ209G), iar din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului intrând în decorul de partea dreaptă a sensului de mers, în șanț, unde a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma impactului autoturismul a luat foc, polițiștii ajunși la fața locului au lichidat incendiul, folosind extinctorul din dotarea autospecialei, la scurt timp ajungând pompierii militari din cadrul Detașamentului Vicovu de Sus, care au eliminat orice pericol.

La sosirea pompierilor, salvatorii au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar pe șoferul acestuia, aflat în stare de inconștiență, l-au găsit în afara mașinii, pe marginea carosabilului.


Pompierii paramedici ai echipajului SMURD i-au acordat primul ajutor medical rănitului, după care s-au deplasat cu acesta spre spital.


Ulterior, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, cu medic, a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge la Spital.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: