Cum vor începe cursurile noului an școlar în fiecare localitate din județul Suceava FOTO

Cum vor începe cursurile noului an școlar în fiecare localitate din județul Suceava.

Joi dimineață, a avut loc o ședintă extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe ordinea de zi a ședinței fiind prezentarea și aprobarea Scenariului de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Suceava, pentru începutul anului școlar 2020/ 2021.

Conform informării prezentate de inspectorul școlar general prof. Grigore Bocanci, din cele 729 de unități de învățământ din sistemul public- cu personalitate juridică sau structuri arondate – 547 ( 113 unități de învățământ cu personalitate juridică și 434 structuri arondate) vor adopta scenariul 1 (verde), 179 ( 95 unități de învățământ cu personalitate juridică și 84 struturi arondate) vor funcționa în scenariul 2 (galben) iar 3 ( 2 unități de învățământ cu personalitate juridică și 1 structură arondată) în scenariul 3 (roșu). Din cele 16 unități de învățământ particulare, 7 vor activa în sceanriul 1 (verde) și 9 în scenariul 2 (galben).

Astfel, Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava este singura unitate de învățământ din municipiul Suceava unde cursurile vor începe exclusiv online.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră