De beat ce era, un tractorist nu a reușit să sufle în etilotest

AcasăRădăuțiVicovu de SusDe beat ce era, un tractorist nu a reușit să sufle în...

De beat ce era, un tractorist nu a reușit să sufle în etilotest

Miercuri după-amiază, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie din Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, că un tractorist care se afla sub influența băuturilor alcoolice i-a distrus o porțiune din gardul împrejmuitor al gospodăriei, în timp ce încerca să intre cu tractorul în curtea imobilului.

Pătrunzând în curtea imobilului a fost identificat tractorisul, care a fost identificat în persoana unuui bărbat de 61 ani. Acesta emana halenă alcoolică și le-a spus polițiștilor că în timp ce încerca să pătrundă de pe stradă în curtea imobilului a pierdut controlul și a agățat cu tractorul un număr de trei piese din gardul împrejmuitor al locuinței.

Întrucât tractoristul emana halenă s-a încercat testarea acestuia cu aparatul alcooltest însă din cauza stării de ebrietate aceasta nu s-a putut realiza.

Bărbatul fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicu sub influența alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite