Depistat la volan cu o alcoolemie de 0.68

AcasăLocaleGura HumoruluiDepistat la volan cu o alcoolemie de 0.68

Depistat la volan cu o alcoolemie de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă după-amiază, membrii echipajului de poliţie rutieră din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului, în timp ce acţionau pe D.N.E. 17, în localitatea Păltinoasa, fiind angrenați într-o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, au observat un autoturism, care circula având direcţia de deplasare Păltinoasa către Gura Humorului efectuând o depășire neregulamentară pe un sector de drum cu depășirea interzisă.

S-a procedat la oprirea autoturismului, la volanul autoturismului fiind identificat un bărbat de 55 de ani, din localitatea Păltinoasa.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite