Directorul Aeroportului Suceava: „Operațiunile aeriene de pe Aeroportul Suceava sunt la acest moment desfășurate conform programului”

Stire din :

Urmare a unei ușoare îmbunătățiri a condițiilor meteorologice din cursul nopții și a posibilității de a se putea opera în condiții de siguranță, operațiunile aeriene de pe Aeroportul Suceava sunt la acest moment desfășurate conform programului, anunță Ioan Măriuța, director general Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare-Suceava.

În cursul nopții, zborurile de la București Otopeni (TAROM) și de la Londra (WIZZ AIR) au aterizat, doar zborul WIZZ AIR Milano Bergamo fiind deviat la Iași din cauza vizibilității scăzute.

În această dimineață au decolat cursele spre București-Otopeni (TAROM) și Londra (WIZZ AIR), urmând a decola și cursele spre Bruxelles Charleroi (WIZZ AIR) și Milano Bergamo (RYANAIR).

„Rugăm pasagerii să verifice corespondența informațiilor (e-mail, telefon) și să țină legătura cu operatorul aerian de la care au achiziționat biletele de călătorie”, a transmis Ioan Măriuță.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :