Doi bărbați sunt cercetați penal după ce au fost depistați fără permis la volan, la Grănicești

Doi bărbați sunt cercetați penal după ce au fost depistați fără permis la volan, la Grănicești

Joi dimineață, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe raza localității Grănicești, autoturismul condus de un bărbat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat că bărbatul de la volan nu poseda permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta era proprietatea pasagerului din dreapta.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ,,încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere”.

Joi seară, în jurul orelor 21.20, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe raza comunei Grănicești, autoturismul condus de un bărbat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: