miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăActualDoi indivizi au fost reținuți după ce au vrut să ascundă un...

Doi indivizi au fost reținuți după ce au vrut să ascundă un accident rutier

Doi indivizi au fost reținuți după ce au vrut să ascundă un accident rutier.
În dimineața zilei de 29 iunie, au fost puse în execurare două mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Dorna Arini. Astfel, pe terenul unui localnic a fost identificat autoturismul implicat în accidentul rutier ce a avut loc în data de 19 iunie, prezentând avarii ale caroseriei. De asemenea, în locuința suspectului au fost identificate, în original, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare aparținând autoturismului respectiv, precum și cheia de pornire. Autoturismul a fost ridicat și transportat în curtea Poliției Municipiului Vatra Dornei, unde a fost examinat criminalistic și a fost indisponibilizat.
De asemenea, tot în dimineața zilei de 29 iunie, au fost puse în executare mandatele de aducere emise pe numele a doi suspecți, care au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii.
În urma accidentului rutier din data de 19 iunie, o tânără a fost rănită.
La data de 29 iunie, prin ordonanța lucrătorilor de poliție judiciară, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi inculpați, primul pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,părăsirea locului accidentului”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului” și față de celălalt suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de „falsul în declarații” și „încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere sau se află sub influența alcoolului.

Inculpații au fost escortați și introduși la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: