Doi indivizi din Liteni au fost reținuți după o bătaie pe terasa unui restaurant din Burdujeni

AcasăFălticeniLiteniDoi indivizi din Liteni au fost reținuți după o bătaie pe terasa...

Doi indivizi din Liteni au fost reținuți după o bătaie pe terasa unui restaurant din Burdujeni

La data de 10 martie, ora 23.45, Secția Urbană de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe terasa unui restaurant are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care au constatat din verificările preliminare că pe fondul consumului de alcool un tânăr de 19 ani din orașul Liteni, l-a lovit cu un scaun pe un bărbat de 38 ani din municipiul Suceava, fiindu-i provocate suferințe fizice apoi, cu o sticlă l-a lovit pe un alt bărbat de 37 ani.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care a acordat de îngrijiri bărbatului de 38 de ani fără a fi necesar transportul acestuia la unitate medicală și l-a preluat pentru investigații suplimentare pe celălalt bărbat agresat de 37 de ani.

Cauza a fost preluată ulterior de către polițiștii judiciariști din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava, fiind efectuate cercetări și administrat probatoriu privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

După efectuarea cercetărilor și administrarea materialului probator s-a dispus continuarea urmăririi penale față de agresorul de 19 ani, dar și față de un alt bărbat de 35 de ani din orașul Liteni care s-a stabilit că a participat și el la săvârșirea faptelor.

Față de cei doi, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunerea măsurii de arestare preventivă.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate. Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite