Bucovina MediaLocaleCâmpulungElev al Colegiului Militar Câmpulung Moldovenesc, calificare la etapa națională a...

Elev al Colegiului Militar Câmpulung Moldovenesc, calificare la etapa națională a Olimpiadei de Matematică

Elev al Colegiului Militar Câmpulung Moldovenesc, calificare la etapa națională a Olimpiadei de Matematică

Sebastian-Ionuț Buliga, elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc, s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Matematică, materie la care excelează.

„Dragostea față de cifre s-a potrivit perfect cu uniforma militară, Sebastian remarcându-se pe tot parcursul anului școlar la diferite concursuri”, au precizat reprezentanții Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc .

Pregătirea pentru olimpiadă reprezintă multă muncă, perseverență, răbdare și responsabilitate. Susținut de către profesorul Vladimir Cerbu, Sebastian a dat dovadă de multă ambiție, dorind să se autodepășească și să ajungă în rândul celor mai buni.

„Am început cu emoții această aventură a cifrelor, descoperind în fiecare zi metode noi de rezolvare a problemelor. Ambiția și perseverența m-au ajutat să continui această provocare, reușind să aprofundez tainele cifrelor și să mă calific pentru prima dată la etapa națională a Olimpiadei de Matematică. Matematica este ca urcușul la munte. Efortul este răsplătit cu priveliști mărețe”, a transmis Sebastian Ionuț Buliga.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI