Elevi de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc premiați la Concursul Județean Interdisciplinar „Octav Onicescu” FOTO

Stire din :

Elevi de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc premiați la Concursul Județean Interdisciplinar „Octav Onicescu”.

În perioada 9-11 februarie, opt elevi din Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” au participat la Concursul Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu”.

Concursul, organizat și desfășurat la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, a adus la start elevi militari și civili din toate colțurile țării, toți pasionați de științele exacte, dornici de afirmare. Desfășurat pe ani de studiu, elevii ștefăniști au obținut premii și distincții.

La clasa a IX-a, elev Sebastian Ionuț Buliga a obținut Premiul II și elevul Alexandru Murgoci mențiune. La clasa a X-a, elevul Tudor Mihai Curcă, Premiul I și Premiul Special la Informatică. Robert Adrian Cîrstinariu a obținut mențiune și Premiul Special la Fizică. La clasa a XI-a elevul Cosmin Dumitru Vișovan a obținut Premiul III și Tudor Alex Mureșan mențiune. La clasa a XII-a, elevul Dimitrie Adrian Albu a obținut Premiul III și Premiul Special la Informatică, iar elevul Andrei Arian Corduneanu mențiune.

„Îi aplaudăm și îi felicităm pentru frumoasele rezultate obținute, totodată mulțumind și profesorilor îndrumători care i-au pregătit pentru această competiție”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

Sursă foto: Grațiela Mihăescu

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :