Era atât de beat, încât nu a putut sufla în etilotest

Stire din :

Era atât de beat, încât nu a putut sufla în etilotest

Luni seară, în jurul orelor 20.00, în timp ce patrula din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Municipiului Rădăuți, efectua serviciul de patrulare în zona de competență, a observat pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, un conducător auto care nu a respectat semnificația indicatorului „Interzis”, în momentul în care a pătruns pe drumul din fața Primăriei municipiului Rădăuți. 

Observând autoturismul în cauză, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire folosind semnalele luminoase și acustice, moment în care autoturismul în cauză a pătruns în parcarea unui hotel din zonă, unde a oprit.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Conducătorul auto a prezentat cartea de identitate, permisul de conducere și actele mașinii, iar în urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, s-a stabilit ca are dreptul de conducere valabil.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a încercat testarea cu aparatul etilometru, însă acesta, deși i-a fost explicată cu exactiate tehnica de suflare, nu a putut expira o cantitate destulă de aer pentru a fi dusă testarea la sfârșit.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde refuzat să i se preleveze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză de efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuzul de la prelevarea de probe biologice”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :