Femeie accidentată în timp ce traversa neregulamentar, la Gura Humorului

Stire din :

Femeie accidentată în timp ce traversa neregulamentar, la Gura Humorului

Joi după-amiază, un bărbat de 49 de ani, din județul Ialomiţa, în timp ce conducea autoutilitara, ce tracta o semiremorcă, pe strada Mihail Kogălniceanu din oraș Gura Humorului, din direcţia Frasin, către municipiul Suceava, la intersecţia semaforizată cu strada Bl. Bucovina, în momentul efectuării virajului la dreapta, pe culoarea verde intermitent a semaforului electric, a surprins şi accidentat o femeie de 65 ani, din oraşul Gura Humorului, care se angajase în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, de la dreapta spre stânga, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, fiind apoi transferată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării mai multor investigaţii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Femeia a fost și ea testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :