O fetiță de opt ani a fost prinsă la furat alimente dintr-un supermarket din Rădăuți

AcasăLocaleRădăuțiO fetiță de opt ani a fost prinsă la furat alimente dintr-un...

O fetiță de opt ani a fost prinsă la furat alimente dintr-un supermarket din Rădăuți.

Luni după-amiază, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată de responsabilul unui supermarket, de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, că a surprins o minoră, care a încearcat să sustragă bunuri din magazin.

Polițiștii au stabilit că o minoră a încercat să părăsească incinta magazinului, trecând de casa de marcat a magazinului, având asupra sa într-o plasă mai multe produse, respectiv alimente în valoare de 250 de lei.

Minora în vârstă de opt a returnat toate bunurile sustrase, iar reprezentanții magazinului au declarat că nu au nicio pretenție în cauză și că nu se constituie parte civilă.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul minorei, unde au identificat-o pe mama acesteia și au condus-o la sediul poliției la audieri. Femeia a fost informată cu privire la acțiunile fiicei sale și a fost sancționată contravențional conform Legii 61/1991 R. Totodată, mama minorei a fost instruită cu privire la normele de conviețuire socială, ale ordinii și liniștii publice, lându-și angajamentul ca pe viitor va face tot ce este posibil pentru a nu mai exista probleme de acest fel.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite