miercuri, aprilie 14, 2021
Acasă Actual Gheorghe Flutur a anunțat că proiectul Sălii Polivalente din Suceava va fi aprobat în ședința de astăzi a Guvernului României

Gheorghe Flutur a anunțat că proiectul Sălii Polivalente din Suceava va fi aprobat în ședința de astăzi a Guvernului României

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că proiectul Sălii Polivalente din Suceava va fi aprobat în ședința de astăzi a Guvernului României.

Sala Polivalentă din Suceava va avea o capacitate de 5.000 de locuri, iar valoarea totală a investiției este de 185.263.660,23 lei (38.299.565,91 euro).

“Am vorbit astăzi cu domnul ministru Alexandru Nazare, care mi-a confirmat faptul că a semnat pentru finanțarea acestei investiții. Sala Polivalentă din Suceava este o investiție mult așteptată, iar astăzi va intra în ședința Guvernului pentru a fi aprobată. Mai multe precizări despre finanțarea și realizarea acestui proiect vor fi făcute de domnul ministru Cseke Attila, care va fi prezent vineri la Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri