duminică, mai 9, 2021
Acasă Actual Gheorghe Flutur după trecerea la cele veșnice a actorului Vladimir Găitan: "A excelat în rolul de ambasador al Bucovinei"

Gheorghe Flutur după trecerea la cele veșnice a actorului Vladimir Găitan: “A excelat în rolul de ambasador al Bucovinei”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei marelui actor Vladimir Găitan la trecerea în neființă a acestuia, la vârsta de 73 de ani.

Gheorghe Flutur a spus că în întreaga sa activitate, Vladimir Găitan, a excelat în rolul de ambasador al Bucovinei.

“Vladimir Găitan a fost tunul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut România și a fost întotdeauna apropiat de județul Suceava, de Bucovina. Prin tot ceea ce a făcut a contribuit consistent la îmbogățirea zestrei culturale a Bucovinei”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

Trebuie spus că în primul mandat de șef al administrației județene al lui Gheorghe Flutur, Vladimir Găitan a fost distins, în anul 2008, cu titlul de Cetățean de Onoare al județului Suceava. Șeful administrației județene i-a înmânat diploma marelui actor Vladimir Găitan în data de 28 noiembrie 2008, pe scena de pe esplanada Casei de Cultură a Sucevei, în cadrul unei ședințe solemne de Ziua Bucovinei.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri