Home Actual Gheorghe Flutur salută promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării a semnat contractul pentru...

Gheorghe Flutur salută promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării a semnat contractul pentru reabilitarea termoficării în municipiul Vatra Dornei

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a salutat promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Attila Cseke, a aprobat finanțarea reabilitării sistemului de termoficare din Vatra Dornei.

“După vizita mea de săptămâna trecută, când am discutat cu dumnealui despre mai multe proiecte esențiale pentru promovarea și dezvoltarea județului nostru, domnul ministru a alocat 56,7 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului centralizat de încălzire la Vatra Dornei. Un alt proiect important, la care lucrările avansează în ritm alert, este cel al magistralei de gaz Pojorâta – Vatra Dornei. Vă reamintesc faptul că Transgaz a alocat 18 milioane de lei pentru această investiție, iar municipiul Vatra Dornei are o centrală termică pe gaz natural care așteaptă de mulți ani să poată funcționa. Sunt încrezător că acest demers va avea succes și că finalizarea acestei investiții înseamnă protecție asupra pădurii, înseamnă confort, civilizație și dezvoltare”, a declarat Gheorghe Flutur.

Exit mobile version