Îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute confiscate de polițiști din târgul auto din Cumpărătura și piața din Vicovu de Sus

Stire din :

Îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute confiscate de polițiști din târgul auto din Cumpărătura și piața din Vicovu de Sus

În cursul zilei de sâmbătă, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma desfășurării operațiunii Fake Star 3 pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardele unor branduri de renume precum şi a unor informaţii existente la nivelul acestui serviciu, au acţionat pe raza orașului Vicovu de Sus și localitatea Cumpărătura.

În târgul auto de la Cumpărătura a fost depistat un bărbat de 39 de ani care oferea spre comercializare, încălțăminte inscripţionate cu marca Nike, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 60.000 lei.

În piața agroalimentară din Vicovu de Sus a fost identificat un bărbat de 62 de ani, care oferea spre comercializare obiecte vestimentare inscripționate cu mărcile Jordan Air și Hugo Boss, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.600 lei.

Tot în piața din Vicovu de Sus, a fost identificat un bărbat de 46 ani, care oferea spre comercializare obiecte vestimentare inscripționate cu marca Jordan Air, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.000 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite  dosare  penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :