Incendiu într-un bloc din Vatra Dornei

Stire din :

Incendiu izbucnit pe scara unui bloc de locuințe din municipiul Vatra Dornei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30.

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, la un incendiu izbucnit pe holul parterului unui bloc de locuințe, regim P+1, din municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la o ușă de intrare într-un apartament cu pericol de propagare la celalate apartamente.

În urma evenimentului pompierii militari au evacut cinci persoane din interiorul blocului și alte cinci persoane s-au autoevacuat.

O persoană de sex feminin în vârstă de 43 de ani, a fost monitorizată de către echipajul SAJ, aceasta suferind o intoxicație cu fum. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În urma incendiului s-au degradat șase uși de intrare în apartamente, precum și planșeul și pereții din beton pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la un cablu defect aflat în holul de la intrare în bloc.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :