Incendiu violent la o gospodărie din localitatea Iaslovăț VIDEO

AcasăEvenimentIncendiu violent la o gospodărie din localitatea Iaslovăț VIDEO

Incendiu violent la o gospodărie din localitatea Iaslovăț, în noaptea de duminică spre luni.

Militarii Gărzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Iaslovăț, Arbore, Botoșana, Cajvana și Milișăuți, au intervenit cu 8 autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea incendiului

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați precum și adăpostul de animale și depozitul de furaje pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Au mai ars alte anexe din gospodărie pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, circa 2 tone de porumb și circa 2 tone de fân.

S-a degradat podul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați. În incendiu au pierit 20 de păsări de curte și două capre Din cauza temperaturii ridicate, s-au degradat elementele de tâmplărie de la alte trei proprietăți învecinate, precum și izolația exterioară.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de o doză suprasolicitată.

Incendiul a fost lichidat la ora 3.50, iar pompierii au salvat construcțiile învecinate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite