Ion Lungu a anunțat când va fi inaugurat Ştrandul Iţcani. Vezi care vor fi prețurile FOTO

Stire din :

Ion Lungu a anunțat când va fi inaugurat Ştrandul Iţcani. Vezi care vor fi prețurile

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că sunt în curs de finalizare probele la Ștrandul Municipal Ițcani. Ștrandul cuprinde trei bazine, unul mare de 1290 mp, cu două tobogane mari pentru adulți, unul de 420 mp pentru copii care este dotat cu trei tobogane și altul cu apă sărată în suprafața de 240 mp. Valoarea investiției este de 14.300.000 lei inclusiv TVA.

Edilul a declarat se va propune aprobarea în ședința din Consiliul local din 27 aprilie 2023 a tarifelor de intrare în ștrand, și anume 20 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii până la 14 ani și 10 lei pentru pensionari.

„Sunt în faza de finalizare probele la Ștrandul Municipal. Încălzirea se face cu 84 panouri solare, completarea se face cu centrala pe gaz metan, temperatura minimă a apei va fi de minim 24 de grade Celsius. Astăzi vom stabili prin comandamentul pe care îl vom avea la fața locului cu constructorii și reprezentanții primăriei ziua când vom da în folosință ștrandul.Se lucrează la înlocuirea conductei de gaz metan de către Delgaz Grid, după care vor fi pornite și centralele pe gaz metan, astăzi apa se încălzește de la panourile solare.După finalizarea montării conductei de gaz, va fi asfaltată cu covor asfaltic strada Ștrandului. Ne dorim ca cetățenii din orașul nostru să beneficieze cât mai repede de un ștrand modern”, a transmis Ion Lungu.

Ștrandul Ițcani ar urma să fie inaugurat în prima parte a lunii mai.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :