Ion Lungu: Până la sfârșitul lunii aprilie va fi finalizat studiul de fezabilitate pentru prima parcare supraterană din municipiul Suceava

Stire din :

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că până la sfâșitul lunii aprilie va fi finalizat stadiul de fezabilitate pentru prima parcare supraterană din oraș.

Parcarea va dispune de aproximativ 330 de locuri de parcare.

„Până pe data de 28 aprilie 2023, vom avea varianta finală la Studiul de fezabilitate la obiectivul de investiții „Parcare supraterană strada Ștefan Tomșa” lângă primărie. Am convenit la discuția care a avut loc la primărie cu reprezentanții firmei de proiectare ca parcarea să aibă în jur de 330 locuri, 78 de locuri pe nivel, P +4 nivele, parterul va fi parțial ocupat deoarece va fi cale de acces pentru cei la care parcarea le blochează accesul în strada Alexandru cel bun, 8 locuri de parcare vor fi dotate cu stații de încărcare electrică”, a declarat Ion Lungu.

Potrivit edilului, parcarea va dispune de o terasă verde la ultimul nivel pe acoperiș, pe care în timp vor putea fi puse și panouri fotovoltaice.

„Este foarte important să aprobăm Studiul de fezabilitate, să putem despăgubi cetățenii care au garaje în zonă, să facem terenul liber de sarcini”, a transmis Ion Lungu.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :