La o oră după ce a fost lăsat fără permis de conducere prins din nou la volan

AcasăActualLa o oră după ce a fost lăsat fără permis de conducere...

La o oră după ce a fost lăsat fără permis de conducere prins din nou la volan. Conducătorul auto a încercat să se sustragă de la fața locului, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, care a fost blocat ulterior.

Duminică seară, în jurul orei 20.00, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a observat autoturismului al cărui conducător auto a fost sancționat anterior, în decursul aceleași zile, în jurul orei 19.00, ca urmare a conducerii unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a încercat să se sustragă de la fața locului, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, care a fost blocat ulterior în trafic pe strada Gheorghe Barițiu.

După oprire, la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 69 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care se afla singur în autoturism și care fusese anterior sanctionat contravențional pentru că a condus autoturismul pe Calea Transilvaniei, având o concentrație alcoolică de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, eliberându-se cu această ocazie o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

S-a procedat din nou la testarea conducătorului auto, ocazie cu care a rezultat o concentrație alcoolică de 0.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis de conducere”

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite