Material lemnos confiscat și amendă în valoare de 2.000 lei aplicată de către polițiști pentru un transport ilegal de lemn

Stire din :

Material lemnos confiscat și amendă în valoare de 2.000 lei aplicată de către polițiști pentru un transport ilegal de lemn

Vineri după-amiază, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau activități de control pe linie de silvicultură privind transporturile de material lemnos, au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe Drumul Comunal Gura Putnei, de pe raza comunei Putna.

Autoutilitara transporta material lemnos, respectiv lemn foc rășinoase și care era condusă de către un bărbat din comuna Putna, sat Gura Putnei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că transportul de material lemnos nu avea un aviz de însoțire conform prevederiolor legale.

Din acest motiv, transportul a fost condus la F.P.L. Putna – Ocolul Silvic Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic, care în urma inventarierii materialului lemnos a stabilit că în autoutilitară era transportată cantitatea totală de 3.62 m.c. lemn foc rășinoase, în valoare de 550 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu suma de 2000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :