Medicul chirurg Mihai-Simucă Cristof s-a stins din viață

AcasăEvenimentMedicul chirurg Mihai-Simucă Cristof s-a stins din viață

Medicul chirurg Mihai-Simucă Cristof s-a stins din viață, în urma unei grele suferințe.

”Angajat al Spitalului Județean Suceava între anii 1992 – 2021 în secția Chirurgie Generală, dr. Mihai-Simucă Cristof a fost un chirurg care s-a făcut remarcat prin profesionalism, pricepere si devotament pentru instituție, profesie și pacienți.

A realizat mii de operații, a redat sănătatea și speranța bolnavilor pe care i-a avut în grijă și a fost un model de dăruire în ce privește activitatea curentă și cea din gardă.

Între anii 2008 – 2017 a fost și șef al Blocului Operator, timp în care s-a realizat și modernizarea acestuia și s-au pus bazele dezvoltării actuale.

Întreaga sa carieră a stat sub semnul obiectivului de a fi foarte bine pregătit, la curent cu progresele din specialitate și eficient în munca pe care a facut-o cu multă pasiune.

Prin dispariția sa comunitatea medicală suceveană pierde un medic care a facut onoare spitalului în care a profesat și un om apreciat la superlativ deopotrivă de colegi și de cei care i-au fost pacienți,” , a transmis dr. Gavrilovici Valeriu, medic șef Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Suceava.

Trupul neînsuflețit va fi depus începând de miercuri după-amiază la Biserica ”Sf. Simion” din Zamca. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 12.00, în cimitirul Bisericii „Sfântul Simion”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite