Mesajul preotului Minu Mititelu pentru credincioși

AcasăActualMesajul preotului Minu Mititelu pentru credincioși

STAȚI ACASĂ ! Respectați cu strictețe rânduielile impuse de lege știind că toate le facem pentru binele nostru și al celor din jur.

Iubiți credincioși !
Chiar dacă anul acesta nu putem să ne bucurăm împreună la Sf. Biserica de Învierea lui Hristos, putem face lucrul acesta acasă cu cei dragi, în bisericuța familiei noastre . Știind bine faptul că Cerul este deschis și această Bucurie a Învierii lui Hristos nu ne-o poate lua nimeni . Nici ateii, nici molima , nici distanțarea socială, nici ordonanțele militare ! Ea este credința și speranța de veacuri a noastră a creștinilor .
Biserica lui Hristos de-a lungul timpului a trecut prin mari încercări și a ieșit biruitoare . Așa trebuie să credem și acum. Dumnezeu este cu noi ! Vom învinge !
Hristos nu poate fi oprit să între în casele și inimile dumneavoastră ! De asemenea nu poate fi scos de acolo cu forța !
Bucurați-vă de acest lucru ! Iertați-i acum pe toți din tot sufletul vostru! Rugați-vă pentru ei de acolo de unde sunteți! Respectați cu strictețe rânduielile impuse de lege știind că toate le facem pentru binele nostru și al celor din jur .
Să-l rugăm acum pe Hristos Domnul ca să alunge toată boala,vrajba, toată mânia și dușmănia din poporul Său . Să nu uităm că Hristos a venit în lume pentru noi din dragoste ! A pătimit și a înviat ca să ne aducă tuturor viață , pace , împăcare și bucurie ! De acestea avem nevoie !
Noi preoții bisericii avem această datorie de suflet să vă pomenim la Sf. Liturghie din Sf.Altar, în toate zilele de sărbătoare dar repetăm îndemnul STAȚI ACASĂ !
Iar la ora 00.00 după ce vom asculta cu atenție Sf.Evanghelie vom cânta cu toții de acolo de unde suntem : Hristos a Înviat !
Rugând pe Dumnezeu să vă dăruiască sănătate și sărbători binecuvântate de Paști venim cu îndemnul : Iertați și vă Bucurați !

HRISTOS A ÎNVIAT !

Cu drag din suflet,
pr. paroh Mititelu Minu

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite